Access Bars ™

 

Access Bars™ voor jong en oud

 

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

 

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je
leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een
ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven
losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je
opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles
hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder
te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan
in jouw leven te voorschijn kan komen.

 

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam
en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zal jij je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven een magische verandering doormaken!

Ben jij op zoek naar een effectieve methode om je goed te voelen, meer van het leven te genieten, verbinding te maken met rust en vreedzaamheid in jezelf en meer te ontwikkelen in wat jij wilt creëren in je leven? Misschien is Access Bars® dan wat voor jou.

Access Bars is een eenvoudig, ontspannend proces waarin je alles in je leven kan verbeteren met gemak en plezier. In het ergste geval voel je je alsof je een heerlijke ontspannende hoofdmassage hebt gehad, in het beste geval verandert je hele leven.

Access Bars heeft al duizenden mensen wereldwijd geholpen om vele aspecten van het leven te verbeteren zoals onder andere slaap, gezondheid, fysieke klachten, gewicht, angst, stress, onrust, humeur, energie, zelfvertrouwen en nog veel meer.

 

Het ‘laten nalopen”van de Bars defragmenteert en herprogrammeert als het ware je gehele energiesysteem en het verwijdert alle rommel en ‘spam’, die bepaalde problemen in stand houden. Je kan het zien als de controle-alt-delete-knop van je computer Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Het is letterlijk alles wat je vanuit je verleden hebt opgeslagen. Het nalopen/runnen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen. Het is net zoals je een overtollig bestandje verwijdert van je computer. Wanneer je op de verwijder- knop klikt, dan is het voorgoed verwijderd. Door de Bars-punten op het hoofd licht vast te houden worden de Bars actief. Wanneer de Bars actief zijn, ruimen ze alle beperkende gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen op die je ooit hebt gehad. Nog even over die computer, de bestanden worden verplaatst naar de prullenbak, deze wordt geleegd en dan ontstaat er ruimte. Vervolgens is het heel goed om je computer te defragmenteren. Dat gebeurt dus als je je Bars laat ‘runnen’. De hersengolven verlagen daadwérkelijk als je je Bars laat nalopen, je hersenen komen hierdoor in een ‘stand’ die vergelijkbaar is met diepe meditatie.

 

Zou je leven niet anders zijn als je vrij was van al deze beperkingen, belemmeringen, blokkades enz.? Het verleden hoeft niet meer zijn weerslag te hebben op de toekomst Het kan bijvoorbeeld zijn dat fysieke klachten verbeteren, maar ook andere gebieden in je leven kunnen veranderen.

 

 

Hoe verloopt een Bars sessie?

Tijdens een Bars-sessie lig je heel relaxed,comfortabel en ontspannen, gewoon gekleed, op een massagetafel of in een relaxstoel en worden de 32 punten (Bars) op je hoofd enige tijd vastgehouden. In totaal duurt zo’n sessie ongeveer 60-90 minuten bij volwassenen, bij kinderen 20 min, afhankelijk van de leeftijd. Bij kinderen is de behandelduur afhankelijk aan de leeftijd, bijvoorbeeld bij baby’s is het met ongeveer 20 minuten maximaal gebeurd. Voor de kleintjes is het een optie om de behandeling tijdens hun slaapje uit te voeren. De wat oudere kinderen mogen best, als ze de behandeling niet kunnen ondergaan zonder afleiding, een dvd kijken, als deze mogelijkheid aanwezig is.

 

Wat voel je tijdens de sessie?

Door het vasthouden van de Bars/ punten gaat de energie in je lichaam beter stromen en laat je lichamelijke of emotionele ballast (makkelijker) los. Zoals gezegd komen je hersenen in een ‘stand’ die te vergelijken is met diepe meditatie. Veel mensen voelen het effect lijfelijk; bijvoorbeeld in de vorm van tintelingen in ledematen of door warmte of juist lichte rillingen in het lichaam. Een enkele keer wordt iemand ‘zomaar’ een beetje emotioneel. Wat iemand er van merkt kan zelfs per vastgehouden punt verschillen. Er zijn ook mensen die er niets van voelen. Dat wilt overigens niet zeggen, dat het niets met je doet. Er wordt altijd los gelaten wat je niet meer nodig hebt!

 

Wat mag je verwachten nadat je de Bars hebt ontvangen?

Over het algemeen voelen mensen zich ontspannen na een sessie. Alsof er meer rust en ruimte in hun hoofd zit. Iedere Bars-sessie is anders. Het enige dat jij hebt hoeven doen is de tijd nemen en de behandeling ontvangen terwijl je comfortabel ligt te ontspannen. De ruimte die dan ontstaat in je hoofd geeft rust, vrijheid, kalmte enz. Soms ervaren mensen een licht gevoel in hun hoofd, kou of moeheid, maar dat verdwijnt over het algemeen vrij snel. De meest gemelde resultaten zijn onder andere: toegenomen innerlijke rust, betere kwaliteit van slaap,het leven zelf is aangenamer en meer ontspannen, zonder stress! Access BARS kan jou en je kind helpen om meer rust in het lijf en hoofd te ervaren. Tevens kan het een gevoelssensatie te weeg brengen van een fijner gevoel in je lijf.

 

Hoelang blijft het effect van de Bars voelbaar?

Een Bars-sessie kan tot best een tijd doorwerken. Dit verschilt per persoon. Soms een aantal weken, soms zelfs blijvend. En sommigen willen het gewoon graag als onderhoud blijvend ontvangen. Hoe lang deze rust en het fijne gevoel aanhoudt is per persoon verschillend en is niet te voorspellen.

 

Wanneer kan jij een Bars sessie ontvangen?

Wanneer je er maar zin in hebt om je supergoed te voelen! Mensen die de Bars al langer hebben laten doen, laten het regelmatig doen. Met zo nu en dan een extra sessie als ze een lastige dag hebben of als ze humeurig zijn.

Laat jezelf een sessie Bars ontvangen en ervaar de rust en ruimte die dit geeft. Met het runnen van de Bars geef je je lichaam weer de ruimte om zijn/haar zelfgenezend vermogen zijn werk te laten doen!

De sessies zijn per persoon en per keer verschillend. Dit geldt ook voor de tijdsduur en voor het effect. Je hoeft niet met mij te delen waarom je een sessie wilt en tijdens de sessie hoef je niet te praten, maar het mag natuurlijk allemaal wel! Jij bent hier geheel vrij in! En alles is goed, zoals het is.

Een Bars sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd goed is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars-sessie het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken. Hoe wordt het nog beter dan dat?

Een Bars sessie geeft je meer rust in je hoofd, ontspanning in je lichaam en vooral meer plezier!

Er zijn geen contra indicaties, iedereen kan een Bars sessie ontvangen.

 

Ben je nieuwsgierig geworden, maak dan eens een afspraak en gun je zelf een reset!