Ervaringen:

 

 

"Ik heb al een aantal individuele klanksessies bij Joke gehad en naast de prachtige muzikale reis wordt er ook heel wat aan geraakt wat nog vastzit in de cellen van lichaam en geest. De klanken trillen ook van alles los wat er aan toe is om los gemaakt te worden en te laten gaan. Ik kom regelmatig terug voor meer. Een aanrader dus ."

Ineke ( 29 -09-2018)

 

"Laatst heb ik een Access Bars sessie gehad en wow, wat een mooie vorm van helen was dit. Joke brengt nog zo veel meer mee dan de handposities alleen. Bij sommige posities was rust maar bij andere kreeg ik spontaan trillingen in armen, benen en schouders. Al volgde ik alles en kon ik commentaar geven en Joke horen, een deel van mij was elders en heel diep weg. Alle besef van tijd was verdwenen en ik kon naderhand niet zeggen hoe lang deze sessie had geduurd. Dat kon van een half uur tot drie uur zijn geweest in mijn beleving. Ik slaap veel beter en ik ben opgewekter en actiever. Ook nu mocht er weer van alles opgeruimd worden en dat merk ik goed. Ook in de dagen erna werkte de behandeling nog heerlijk door. Heel erg blij met de Access Bars sessie."

Ineke ( 29 -09-2018)

 

"Ik heb bij Joke een energiesessie ondergaan. Mijn hulpvraag was harmonie voor lichaam en geest. De behandeling heb ik als heel bijzonder ervaren, tijdens de behandeling voelde en zag ik de energie. Voelen: in mijn lichaam begon het te stromen. Zien: tijdens de behandeling zijn de oogleden gesloten en ervaar je de kleuren en vormen.
Ik voelde mij na de behandeling weer in m’n kracht staan en slaap weer goed sinds tijden. 
Joke is een lieve, zachtaardige en krachtige vrouw. Ze heeft aandacht en oog voor wie je bent en mag zijn". ( 12-10-2018) 
MIranda

 

"Soms heeft mijn ziel een dagje met Joke nodig. Joke is heel liefdevol en ontzettend wijs. Steeds als ik even vastloop op mijn pad, kan ik bij Joke terecht. Met haar rust, haar luisterend oor en haar mooie woorden en ervaringen kan ze me altijd weer net dat zetje geven dat ik nodig heb. Joke laat zich dan puur leiden door het moment en door haar en mijn gevoel. Ik vind het fijn dat op die dagen ook alles er mag zijn, alles is bespreekbaar. Ik ben zo dankbaar dat ik Joke tegen ben gekomen."

Andra ( 21-10-2018)

 

Muzikale reis in de yogales van ConnectYin te Ede. Een reactie van een deelneemster ( 15 juli 2019):

"Allereerst ontzettend bedankt voor de klankschalen avond.
Je hebt geen idee wat het met mij gedaan heeft. Ik kon het je niet meteen vertellen, want dan was ik verder gegaan
met huilen en kon ik geen auto meer rijden.
Het heeft me heel heel dicht bij mijn man gebracht.
Ik heb het het afgelopen jaar zo ontzettend geprobeerd om de laatste momenten met hem nogeens te beleven.
Het was denk ik te zwaar.
Vanavond ging het vanzelf en heel zacht."
Dank je wel.Ellen.