Integrated Energy Therapy (IET)

Wat is Integrated Energy Therapy?


Integrated Energy Therapy ofwel IET is een bijzondere en krachtige energiebehandeling, waarbij blokkades en klachten op lichamelijk, emotioneel, mentaal en ook op karmisch niveau worden verholpen met behulp van engelen. De emoties die we dagelijks ervaren worden normaal gesproken meteen verwerkt, maar wanneer deze te heftig zijn worden ze opgeslagen in het geheugen van onze cellen. Hierdoor ontstaan blokkades, die weer de basis zijn van mentale klachten en ziektes. Ook zorgen de blokkades voor herhalende patronen in ons leven, die doorgaan totdat ze kunnen worden opgeheven.

 

Hoe verloopt een behandeling?


Als Integrated Energy Therapy behandelaar ben je slechts een doorgeefluik om de energie van negen speciale aartsengelen door te geven. Dit gebeurt ook op negen verschillende punten op het lichaam, waarbij wordt gewerkt met vier stappen:

·      *    Activeren: negatieve emoties, als bijvoorbeeld angst, als het ware uit alle cellen en organen omhoog             laten komen

·      *   Triggeren: negatieve emoties als angst afvoeren via je handen (en een hartlink naar boven)

·      *  Aura reinigen zodat de blokkades en weerstanden op dit punt kunnen loslaten

·      *   Integreren: het invoeren van de positieve tegenhanger van de betreffende emotie. Voor angst is dat                bijvoorbeeld ‘je altijd en overal veilig en beschermd voelen’.

 

Oude patronen en blokkades helen


Er wordt tijdens een energetische healing ook gewerkt aan het oplossen van gebeurtenissen uit vorige levens, de zogenaamde karmische zaken. Hierdoor kunnen problemen en patronen geheeld worden die soms al generaties lang spelen. Met als gevolg meer ruimte voor het leven van “jouw leven” op een manier die het beste bij jou past.

 

Weerstanden en angsten wegnemen


In een uitgebreide IET behandeling kan op verzoek specifiek worden gewerkt aan het wegnemen van de blokkades die het realiseren van jouw zieledoelen, verlangens en intenties in de weg staan. Door angsten en  weerstanden als belemmerende gedachten (ik kan het toch niet, ik ben niet goed genoeg) of invloeden van buitenaf (mensen of situaties die je tegenhouden of veel aandacht en energie vragen) af te voeren uit je lichaam. Hiervoor in de plaats komt vertrouwen en veiligheid, zodat je in staat bent in actie te komen voor het realiseren van je wensen en doelen.

 

Tijdens de behandeling


IET werkt door middel van handoplegging en drukpunten, door de kleding heen. Alles wat je hoeft te doen is ontspannen liggen of zitten, terwijl de energie zijn weg vindt. Een IET behandeling kan ook op afstand worden gegeven, aan kinderen en aan dieren. Het kan zijn dat je tijdens de sessie warmte of koelte ervaart, lichte tintelingen of borrelingen, maar meestal voel je helemaal niets. IET wordt daarom ook wel “healing without feeling” genoemd.

Het verwerken, van alles wat door de IET wordt opgelost, gebeurt voornamelijk tijdens de slaap. Je herinnert je vaak alleen nog heel diep te hebben geslapen en gedroomd, maar weet niet meer precies waarover.

 

Na de behandeling


Na de behandeling is het belangrijk om veel water te drinken, zodat de vrijgekomen afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Het kan zijn dat je die nacht heftiger droomt en dieper slaapt of dat je de volgende dag wat moe bent. Verder kent deze milde maar krachtige behandelvorm nagenoeg geen bijwerkingen. 
Het zorgt er vooral voor dat je weer lekker in je vel komt te zitten.  Dat je meer energie hebt en daadkrachtiger en vrijer in het leven staat.

 

Bijzonderheden


Tijdens een IET behandeling wordt vaak gewerkt aan één bepaalde laag. Met meerdere behandelingen kun je laag voor laag tot jouw kern komen en nog vrijer en onbezorgder in het leven komen te staan.  IET behandelingen kunnen persoonlijke ontwikkeltrajecten (coaching) versneller en intensiveren.

De grondlegger van de Integrated Energy Therapy is Stevan Thayer van het ‘Center of Being’ in Amerika.

 

IET stelt geen diagnose en behandelt noch geneest ziekte(n). IET is geen vervanger van medicijnen of een bezoek aan een reguliere arts.

 

 De Integrated Energy Therapy cursussen:

 

Bestaan uit een 

IET Basic                                                125 euro    ( 19.00 - 22.00 uur)

IET Intermediate                                    150 euro    ( 10.00 - 17.00 uur)

IET Advanced                                        150 euro    ( 10.00 - 17.00 uur)

IET voor dieren                                      150 euro    ( 10.00 - 17.00 uur)

IET voor kinderen                                    45 euro    ( 10.00 - 14.00 uur)

IET Helende Engelen                             125 euro    ( 10.00 - 17.00 uur)

 

De IET Basic gaat vooraf aan de IET voor dieren.

( inc. lunch, consumpties en cursusmateriaal )

Minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers.

 

Zie agenda voor cursusdagen