Even voorstellen...

 

Mijn naam is Joke Freijsen. Ik ben hooggevoelig en hoe ik te werk ga als coach en counseler kun je vergelijken met het bouwen van een brug. Van de lichtwereld naar onze wereldse zintuigelijke beleving en andersom. Daarom richt ik me op het op maat aanbieden van kennis en workshops. 

 

Het is mijn missie om het werkelijke leven begrijpelijk te maken. Woorden te kiezen die je raken en bij je aanluiten in jouw proces. Hoe zich dat vertaalt kan ik van te voren niet zeggen. Ook voor mij is een ontmoeting een ontdekkingstocht.  Maar ik heb in mijn leven geleerd naar m'n intuïtie te luisteren en wat minder naar mijn persoonlijke interpretatie.

 

In stilte vind ik het heerlijk om te vertoeven. Daarin ligt onze kracht, onze goddelijke oorsprong die ons alles geeft wat we nodig hebben. Daarom ben ik gelukkig in de wetenschap dat er voor me gezorgd wordt. Ik durf te vragen om wat ik nodig heb en weet dat wat in mijn hoogste goed is me gegeven wordt. Het werken met het onzichtbare is als een gebed. Vraag en ge zult antwoord krijgen, op een manier die we niet zelf kunnen uitdenken...wel voorvoelen, in een vredige staat van Zijn.

 

Eén Zijn met alles wat leeft, hoe BeYouChiFull is dat! In verbinding zijn met het leven. Dat is mijn doel. Vreugdevolle uiting geven aan het leven, dat je God kunt noemen; of Allerhoogste Principe; Universele Liefde. Dat wat ons wil doorstromen, vrij en liefdevol. In het moment. SetMe Free...

 

 

Naast het coachen bied ik zonodig energetische heling aan.

Door onbewuste innerlijke conflicten, trauma's en blokkades,

is het soms moeilijk om emotionele ( denk) patronen in ons leven te doorbreken. 

Met verschillende energetische therapieën mag ik het zelfhelend vermogen ondersteunen en worden  pijnplekken in het energetisch systeem verwijderd.

Emotionele heelheid geeft innerlijke rust en de ruimte om jouw talenten en missie op aarde met vreugde en plezier neer te kunnen zetten. 

SetMeFreeCoaching kan in overleg gebruik maken van een  ondersteunende energetische therapie naar keuze:

 

* Access Bars

* Bewuste Aandacht

* Breatharian Healing

* Helen met engelen

* Integrated Energy Therapy 

* Pranic Healing

* Therapeutic Touch

* Tools uit de Touch of Matrix

 

Energetische Therapie stelt geen diagnose en is geen vervanger van medicijnen of een bezoek aan een reguliere arts!